Dasar penghantaran

Penghantaran Percuma 

Kami menawarkan penghantaran percuma ke seluruh Malaysia. Buat masa ini, kami tidak menyediakan penghantaran ke luar negara. 

Semua pesanan akan diproses dan dihantar oleh rakan kami dalam masa 1-4 hari bekerja. Pesanan tidak akan dihantar atau diproses pada hujung minggu atau cuti umum.

Jika kami menerima jumlah pesanan yang tinggi, pesanan mungkin akan lewat diproses. Jika terdapat kelewatan yang signifikan untuk pesanan anda, kami akan menghubungi anda.


Masa penghantaran

Setelah pesanan anda diproses dan disahkan, kami akan menyediakan masa anggaran ketibaan pesanan anda melalui emel yang mengandungi nombor penjejakan. Sila ambil maklum yang masa penghantaran dikira dari tarikh penyerahan dan bukan dari tarikh anda membuat pesanan.

Sila ambil maklum yang kami tidak mempunyai kawalan ke atas segala kelewatan yang berlaku dalam transit disebabkan apa jua faktor. Kami akan berusaha untuk bekerjasama dengan penyedia perkhidmatan untuk menjejak pesanan anda dan menyelesaikan apa-apa isu yang timbul secepat mungkin, tetapi kami tidak menjamin situasi ini untuk setiap masa.